Middelkerke

Aannemers

Wie aannemerswerken uitvoert in Middelkerke, kan aanspraak maken op een parkeervergunning voor aannemers.

  • Een houder van een parkeervergunning voor aannemers mag maximaal 4 uur parkeren in de betalende en blauwe zones mits voorlegging van een correct ingestelde parkeerschijf.
  • Parkeervergunningen voor aannemers zijn niet geldig op Shop & Go plaatsen.
  • Per parkeervergunning voor aannemers kan er maximaal 1 nummerplaat geregistreerd worden.

Tarieven & geldigheid

  • Je kan een vergunning verkrijgen voor € 600 per jaar.
  • Een parkeervergunning voor aannemers is 1 jaar geldig vanaf de datum van uitreiking en wordt automatisch gedeactiveerd bij misbruik of wanneer niet langer aan de voorwaarden tot afgifte wordt voldaan.
Voor wie?
Vereiste documenten
Hoe aanvragen?
Hoe gebruiken?

De aannemer:

  • is een officiële aannemer.
  • voert aannemerswerken uit in een betalende zone op het grondgebied van Middelkerke en toont dit aan met een verklaring op eer.
  • is houder van het inschrijvingsbewijs van het voertuig of kan het gebruiksrecht (permanente beschikking wagen) aantonen in geval van een leasing- of bedrijfswagen.

Voor de aanvraag van je parkeervergunning ZORGEN heb je onderstaande documenten nodig:

Je parkeervergunning aanvragen kan je makkelijk en snel via ons e-loket.

>> Handleiding parkeervergunning voor aannemers aanvragen

Indien je alsnog je parkeervergunning wenst aan te vragen in onze parkeershop kan dat enkel op afspraak. Toch dringen wij er samen met het gemeentebestuur van Middelkerke op aan je parkeerkaart zoveel mogelijk online aan te vragen.

>> Maak hier een afspraak.

In Middelkerke worden er enkel nog digitale parkeervergunningen uitgegeven. Je ontvangt dus geen fysieke kaart.

De aangekochte parkeervergunning wordt na betaling geactiveerd in onze databank. De controle op het parkeren gebeurt door de parkeerwachter of met onze scanwagen door middel van controle in onze databank.

Je beschikt reeds over een vergunning, maar je nummerplaat wijzigt?

Laat je vergunning dan zo snel mogelijk aanpassen! Je bezorgt hiervoor, bij voorkeur via mail, de referentie en huidige nummerplaat, samen met de documenten die je indiende voor de initiële aanvraag aan de medewerkers van onze parkeershop.

LET OP: Zolang je geen bevestiging kreeg van de aanpassing van je vergunning, moet je je in regel stellen en betalen in de betalende zone of de blauwe parkeerschijf voorleggen in de blauwe zone.

Je kan een tijdelijke vergunning aanvragen als je met een vervangvoertuig rijdt. Vraag een attest in je garage dat verklaart dat je met een vervangvoertuig rijdt en vraag hiermee je tijdelijke vergunning aan in onze parkeershop.