Halle

Parkeerabonnement niet-Hallenaren

Niet gedomicilieerd of werkzaam in Halle en toch vertoef je regelmatig in Halle? Dan kan je een parkeerabonnement voor niet-Hallenaren aanvragen.

  • Een houder van een parkeerabonnement voor niet-Hallenaren kan onbeperkt parkeren in alle gereglementeerde zones (rood, groen en blauw) van de stad Halle.
  • Een parkeerabonnement voor niet-Hallenaren is gekoppeld aan de nummerplaat van je voertuig. Zo weet de parkeerwachter of het voertuig in die zone geparkeerd mag staan.
  • Per voertuig /nummerplaat kan je een parkeerabonnement voor niet-Hallenaren aanvragen.

Tarief en geldigheid

TariefGeldigheid
€ 35,00 1 maand
€ 100,00 3 maanden
€ 200,00 6 maanden
€ 400,00 1 jaar
Voor wie?
Vereiste documenten
Hoe aanvragen?
Hoe gebruiken?

Al wie niet gedomicilieerd of werkzaam is in Halle, maar toch regelmatig in Halle vertoeft.

  • Een uitlezing van je identiteitskaart
  • Het kentekenbewijs van je voertuig - deel I
  • Indien je over een lease- of bedrijfswagen beschikt: het bewijs van je bedrijf dat jij de hoofdbestuurder bent of de statuten van je bedrijf als jij bedrijfsleider bent.
  • Indien je voertuig op naam van een andere persoon is ingeschreven: een attest van je verzekeraar waarin jij vermeld staat als medebestuurder.
  • Indien je met een vervangvoertuig rijdt: een attest van de garage waarin staat dat jij over de wagen kan beschikken.

Je parkeerabonnement voor niet-Hallenaren aanvragen, kan je makkelijk en snel via ons e-loket.

Indien je niet in de mogelijkheid bent om je parkeerabonnement voor niet-Hallenaren aan te vragen via het e-loket, kan je hiervoor terecht in onze parkeershop.

Je ontvangt geen papieren kaart, het parkeerabonnement voor Hallenaren is volledig digitaal. Je hoeft dus niets achter de voorruit te leggen.

Je kan een tijdelijke parkeerabonnement voor niet-Hallenaren aanvragen als je met een vervangvoertuig rijdt. Vraag een attest in je garage dat verklaart dat je met een vervangvoertuig rijdt en vraag hiermee in de parkeershop of online via het e-loket je tijdelijke kaart aan.