OPC te gast bij EPA Congress in Brussel

12 septembre 2022
20220911 Opbouw EPA 5

Van 12 tot en met 14 september is Optimal Parking Control aanwezig op de 20ste editie van het European Parking Association (EPA) Congress in Brussel. Het thema dit jaar is ‘De EU Green Deal en de toekomst van parkeren – geïntegreerde oplossingen voor dynamische stadsbeheer’.

Vandaag is het EPA-congres zonder twijfel het belangrijkste internationale parkeer- en mobiliteitsevenement in Europa en daar kan én mag OPC niet ontbreken. Al meer dan 20 jaar zorgen we voor een kwalitatief parkeerbeheer in steden en gemeenten en staan we in voor de bouw, uitrusting en kwalitatief beheer van private en publieke parkeerfaciliteiten.

Onze mobiliteit is in volle evolutie, de leefbaarheid van onze stadskernen is meer dan ooit een actueel thema. De laatste jaren zagen we een sterke evolutie; meer groen, meer veiligheid, meer fietsmogelijkheden, meer plaats voor de zwakke weggebruiker, de elektrische wagen. Het spreekt voor zich dat deze nieuwe mobiliteitsbeleving heel wat verandering met zich meebrengt. Maar hoe pak je dat aan? En wat kan OPC voor jou betekenen?

Dat vertellen we je op onze stand tijdens het EPA-congres.

Wat is EPA?

De European Parking Association (EPA), opgericht in 1983, is de overkoepelende organisatie voor Europese parkeerverenigingen. De leden vertegenwoordigen de parkeersector, die bestaat uit particuliere bedrijven en overheidsinstanties die parkeervoorzieningen en - diensten on en off street exploiteren en beheren.

>> Lees meer